Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek otoban 4 Mart 2021 #1 HP Compaq 7900 kasam var BIOS ayarlarındaki Advanced bölümünde overclock kısmı yok. Kilitli menüyü bulamadım diğer adıyla gizli menü.
HP Compaq 7900 kasam var BIOS ayarlarındaki Advanced bölümünde overclock kısmı yok. Kilitli menüyü bulamadım diğer adıyla gizli menü.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Mart 2021 #2 Olmuyorsa olmuyordur, üstüne gitmeyin derim, yakarsınız Benim HP 500B bilgisayarımda da yok mesela. Ben bir program denemiştim fakat gram oynatmıyordu anakart beni. 3000'i 3005 yapamıyordum.
Olmuyorsa olmuyordur, üstüne gitmeyin derim, yakarsınız Benim HP 500B bilgisayarımda da yok mesela. Ben bir program denemiştim fakat gram oynatmıyordu anakart beni. 3000'i 3005 yapamıyordum.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mart 2021 #3 İşlemciniz ya da anakartınız OC desteklemiyorsa OC yapamazsınız.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 Chipset desteği yoktur. Destek olsa da yapmamalısınız. Hem small factor hem HP cehenneme döner bilgisayar.
Chipset desteği yoktur. Destek olsa da yapmamalısınız. Hem small factor hem HP cehenneme döner bilgisayar.
Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek otoban 4 Mart 2021 #5 qGhosT dedi: İşlemciniz ya da anakartınız OC desteklemiyorsa OC yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... işlemcim OC destekliyor anakartımın desteklediğini nerden öğreneceğim drmstafaa dedi: Chipset desteği yoktur. Destek olsa da yapmamalısınız. Hem small factor hem HP cehenneme döner bilgisayar. Genişletmek için tıkla... ısınan bir bilgisayar değil ki oyun oynarken en düşük fan ayarlarıyla max 65 derece gördüm
qGhosT dedi: İşlemciniz ya da anakartınız OC desteklemiyorsa OC yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... işlemcim OC destekliyor anakartımın desteklediğini nerden öğreneceğim drmstafaa dedi: Chipset desteği yoktur. Destek olsa da yapmamalısınız. Hem small factor hem HP cehenneme döner bilgisayar. Genişletmek için tıkla... ısınan bir bilgisayar değil ki oyun oynarken en düşük fan ayarlarıyla max 65 derece gördüm
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mart 2021 #6 Keylumur dedi: İşlemcim OC destekliyor anakartımın desteklediğini nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizi ve anakartınızı söyler misiniz?
Keylumur dedi: İşlemcim OC destekliyor anakartımın desteklediğini nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizi ve anakartınızı söyler misiniz?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #7 Q45 Express chipset OC desteklemiyormuş.
Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek otoban 4 Mart 2021 #8 qGhosT dedi: İşlemcinizi ve anakartınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... işlemci i 2 duo e8400 anakartımı bilmiyorum ama pc hp compaq 7900
qGhosT dedi: İşlemcinizi ve anakartınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... işlemci i 2 duo e8400 anakartımı bilmiyorum ama pc hp compaq 7900