E Epicfeno Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar R5 2600 işlemcim var, BIOS'da SMT mode'u kapattım, geri açayım mı zararı olur mu?
Çözüm erengore 21 Şubat 2022 Epicfeno dedi: Arkadaşlar R5 2600 işlemcim var, BIOS'da SMT mode'u kapattım, geri açayım mı zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmanız önerilir daha iyi performans ve verim için. Tavsiyem açın. Zararı olmaz onun dışında. Hız kaybı ve verim kaybı yaşarsınız.
Epicfeno dedi: Arkadaşlar R5 2600 işlemcim var, BIOS'da SMT mode'u kapattım, geri açayım mı zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmanız önerilir daha iyi performans ve verim için. Tavsiyem açın. Zararı olmaz onun dışında. Hız kaybı ve verim kaybı yaşarsınız.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #2 Epicfeno dedi: Arkadaşlar R5 2600 işlemcim var, BIOS'da SMT mode'u kapattım, geri açayım mı zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmanız önerilir daha iyi performans ve verim için. Tavsiyem açın. Zararı olmaz onun dışında. Hız kaybı ve verim kaybı yaşarsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Epicfeno dedi: Arkadaşlar R5 2600 işlemcim var, BIOS'da SMT mode'u kapattım, geri açayım mı zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmanız önerilir daha iyi performans ve verim için. Tavsiyem açın. Zararı olmaz onun dışında. Hız kaybı ve verim kaybı yaşarsınız.