BIOS'ta USB nasıl üst sıraya alınır?

Peki, boot menüsünde hiç tuşlar ile alakalı yazı yazmıyor mu İngilizce olarak?

Enter select bir de + - yukari asagi almak sanırım ama benim asil ogrenmek istedigim bu USB'yi 1ci siraya aldigim yere nasıl girecegim BIOS menusunu açtım orada boot menusune nasıl girip oradan USB'yi 1ci siraya tasiyacagim.

Enter select bir de + - yukari asagi almak sanırım ama benim asil ogrenmek istedigim bu USB'yi 1ci siraya aldigim yere nasıl girecegim BIOS menusunu açtım orada boot menusune nasıl girip oradan USB'yi 1ci siraya tasiyacagim?

Nasıl yapılacağını aslında kendiniz biliyorsunuz gibi geldi bana. BIOS'a girdiğin zaman boot yerini görmen lazım, boot menüsüne girdikten sonra orada illa bir şey yazıyordur İngilizce olarak.

Tıklama derken klavye ile. Enter tuşu ile. Mouse ile değil zaten.

Tamam sizin dediginizi ben de biliyorum ama bende Windows 7 Professional versionu bu surumde tam olarak ne yapmaliyim video bulabilirseniz paylaşirsaniz cok sevinirim ben bulamadim.

Nasıl yapılacağını aslında kendiniz biliyorsunuz gibi geldi bana. BIOS'a girdiğin zaman boot yerini görmen lazım, boot menüsüne girdikten sonra orada illa bir şey yazıyordur İngilizce olarak.

Tamamdir cok sağ olun ilgilendiginiz icin teşekkür ederim inşallah 2 gune Win8.1'den yazacagim 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı