R ryness Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 11:06 #1 SSD veya HDD modeli CORSAIR MP600 PRO NH 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD (7000MB Anakart Gigabyte B450M K 1.0 Merhaba, BIOS'tan USB ile bir şey kurarken "bellek şu olamaz read" sorunu yaşadım ve bir türlü neden olduğunu çözemedim.
Merhaba, BIOS'tan USB ile bir şey kurarken "bellek şu olamaz read" sorunu yaşadım ve bir türlü neden olduğunu çözemedim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.310 Çözümler 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Cumartesi 14:42 #2 ryness dedi: Merhaba, BIOS'tan USB ile bir şey kurarken "bellek şu olamaz read" sorunu yaşadım ve bir türlü neden olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Yapabileceklerin; USB'nin dosya bütünlüğünü kontrol et, tara, bir problem var mı? USB'ye erişemiyorsan, yeni bir USB gerekli. RAM'de bir problem olabilir. Kontrol et, iki taneyse çıkart biriyle dene ya da yuva değişikliği. Geri kalan şeyler için BIOS fotoğraflarını at, başka insanlar başka fikirler sunabilirler.
ryness dedi: Merhaba, BIOS'tan USB ile bir şey kurarken "bellek şu olamaz read" sorunu yaşadım ve bir türlü neden olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Yapabileceklerin; USB'nin dosya bütünlüğünü kontrol et, tara, bir problem var mı? USB'ye erişemiyorsan, yeni bir USB gerekli. RAM'de bir problem olabilir. Kontrol et, iki taneyse çıkart biriyle dene ya da yuva değişikliği. Geri kalan şeyler için BIOS fotoğraflarını at, başka insanlar başka fikirler sunabilirler.
R ryness Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:46 #3 Fotoğraf ekteki gibi, ve evet 2 tane ram var Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-11-28 at 18.15.28.jpeg 77,4 KB · Görüntüleme: 5
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.333 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:17 #4 ryness dedi: Fotoğraf ekteki gibi, ve evet 2 tane RAM var. Genişletmek için tıkla... Modlu windowsmu kuruyorsun?
ryness dedi: Fotoğraf ekteki gibi, ve evet 2 tane RAM var. Genişletmek için tıkla... Modlu windowsmu kuruyorsun?
R ryness Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:30 #5 Einstein dedi: Modlu windowsmu kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Modlu Windows ne oluyor bilmiyorum fakat Windows 11 pro kullanıyorum ek birşey kurmadım
Einstein dedi: Modlu windowsmu kuruyorsun? Genişletmek için tıkla... Modlu Windows ne oluyor bilmiyorum fakat Windows 11 pro kullanıyorum ek birşey kurmadım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.333 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:36 #6 ryness dedi: Modlu Windows ne oluyor bilmiyorum fakat Windows 11 Pro kullanıyorum ek bir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... O resimdeki nedir?
ryness dedi: Modlu Windows ne oluyor bilmiyorum fakat Windows 11 Pro kullanıyorum ek bir şey kurmadım. Genişletmek için tıkla... O resimdeki nedir?
R ryness Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:43 #7 Einstein dedi: O resimdeki nedir? Genişletmek için tıkla... Aldığım hata
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.333 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:53 #8 ryness dedi: Aldığım hata. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığınız şeyi soruyorum.
R ryness Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:33 #9 Einstein dedi: Kurmaya çalıştığınız şeyi soruyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun hilesi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.333 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:34 #10 ryness dedi: Oyun hilesi. Genişletmek için tıkla... Windows kurarken problem var mı?