Tripmaker Megapat Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık ve Videografi 20 Ekim 2018 #1 BIOS'da gezinirken böyle bir şey gördüm. Devredışı kendileri. Nedir ne işe yarar? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2018
Çözüm THE_MILLER 20 Ekim 2018 TPM'nin gelişmiş 2.0 sürümüdür. TPM çipi nedir? BitLocker kullanmıyorsanız aktif etmeyin fakat Windows 11 kuracaksanız devrede olması gerekmekte.
TPM'nin gelişmiş 2.0 sürümüdür. TPM çipi nedir? BitLocker kullanmıyorsanız aktif etmeyin fakat Windows 11 kuracaksanız devrede olması gerekmekte.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 20 Ekim 2018 #2 Daha çok sunucularda kullanılan güvenlik teknolojisi imiş. Normal kullanıcılar için ne artısı ne eksisi olur bilemem. Artı 0 Eksi
Daha çok sunucularda kullanılan güvenlik teknolojisi imiş. Normal kullanıcılar için ne artısı ne eksisi olur bilemem.
KS KS Tripmaker Megapat Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık ve Videografi 20 Ekim 2018 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: Daha çok sunucularda kullanılan güvenlik teknolojisi imiş. Normal kullanıcılar için ne artısı ne eksisi olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Daha detaylı açıklabilecek olan varsa bilgilenelim Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu dedi: Daha çok sunucularda kullanılan güvenlik teknolojisi imiş. Normal kullanıcılar için ne artısı ne eksisi olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Daha detaylı açıklabilecek olan varsa bilgilenelim
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 20 Ekim 2018 #4 @THE_MILLER Hocam bu teknoloji hakkında bi bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ekim 2018 #5 TPM'nin gelişmiş 2.0 sürümüdür. TPM çipi nedir? BitLocker kullanmıyorsanız aktif etmeyin fakat Windows 11 kuracaksanız devrede olması gerekmekte. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
TPM'nin gelişmiş 2.0 sürümüdür. TPM çipi nedir? BitLocker kullanmıyorsanız aktif etmeyin fakat Windows 11 kuracaksanız devrede olması gerekmekte.