thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 BIOS'ta AHCI ve RAID seçenekleri var. RAID seçili. AHCI moduna çevirirsem format mı atmam gerekir? Samsung SSD'me güncelleme yapamıyorum, sanırım AHCI moduna alınca bu sıkıntım gidebilir.
BIOS'ta AHCI ve RAID seçenekleri var. RAID seçili. AHCI moduna çevirirsem format mı atmam gerekir? Samsung SSD'me güncelleme yapamıyorum, sanırım AHCI moduna alınca bu sıkıntım gidebilir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Mart 2021 #2 thelordof dedi: BIOS'ta AHCI ve RAID seçenekleri var. RAID seçili. AHCI moduna çevirirsem format mı atmam gerekir? Samsung SSD'me güncelleme yapamıyorum, sanırım AHCI moduna alınca bu sıkıntım gidebilir. Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin.
thelordof dedi: BIOS'ta AHCI ve RAID seçenekleri var. RAID seçili. AHCI moduna çevirirsem format mı atmam gerekir? Samsung SSD'me güncelleme yapamıyorum, sanırım AHCI moduna alınca bu sıkıntım gidebilir. Genişletmek için tıkla... Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 300319 dedi: Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin. Genişletmek için tıkla... Modu değiştirince laptop açılmamıştı. Siyah ekranda kalmıştı diye hatırlıyorum. 300319 dedi: Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin. Genişletmek için tıkla... Neye göre AHCI veya RAID seçilmeli?
300319 dedi: Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin. Genişletmek için tıkla... Modu değiştirince laptop açılmamıştı. Siyah ekranda kalmıştı diye hatırlıyorum. 300319 dedi: Format atmanıza gerek yok diye biliyorum, modu değiştirin güncelleyin sonra eski haline geri getirin. Genişletmek için tıkla... Neye göre AHCI veya RAID seçilmeli?