BIOS'tan çıkılmıyor

GaJente

Centipat
Arkadaşlar PC aldım ve daha klavye monitör almadım sadece mouse var denemek için televizyona bağladım direkt BIOS açıldı bende açılmışken yapmam gerekenleri yaptım (RAM MHz yükseltme vb.) Klavye olmadığı için sağ üstteki "X" tuşuna bastım ve BIOS'tan çıktım televizyonun ekranı siyah oldu 5-10 saniye içinde tekrar BIOS'a girdi BIOS'tan tekrar çıktım ve yine aynısı oldu bunu birkaç kez tekrarladım ve sonuç yine aynı ne yapmam gerek? Bu arada bilgisayarda işletim sistemi yok bir arkadaşım ondan kaynaklıdır dedi doğru mu?

İşletim sistemi olmadan bilgisayarın nereden çalışacak arkadaşın doğru söylemiş sistemine göre bir Windows 7/10/11 hangisini stabil çalıştırırsa microsoft.com üzerinden ISO dosyasını indirip Rufus adlı program ile USB'ye yazdırıp sistemi USB'den başlatıp Windows'u kur sistemin açılır.

İşletim sistemi olmadan bilgisayarın nereden çalışacak arkadaşın doğru söylemiş sistemine göre bir Windows 7/10/11 hangisini stabil çalıştırırsa microsoft.com üzerinden ISO dosyasını indirip Rufus adlı program ile USB'ye yazdırıp sistemi USB'den başlatıp Windows'u kur sistemin açılır.
Başka bir PC den yapacağım dimi bu işlemi

Boot menüsü ne oluyor, nasıl giriliyor? Bilmiyorum da.
Technopat'ın rehberini atayım size hocam. Herşeyi detaylıca anlatmış Technopat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı