GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 17 Ağustos 2023 #11 Ahmt1 dedi: Technopat'ın rehberini atayım size hocam. Her şeyi detaylıca anlatmış Technopat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu?
Ahmt1 dedi: Technopat'ın rehberini atayım size hocam. Her şeyi detaylıca anlatmış Technopat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 17 Ağustos 2023 #12 GaJente dedi: Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur ben size MSI bulup atayım hocam. GaJente dedi: Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GaJente dedi: Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet olur ben size MSI bulup atayım hocam. GaJente dedi: Videodaki anakart ASUS benim anakartım MSI boot menüsüne giriş farklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 17 Ağustos 2023 #13 Ahmt1 dedi: Evet olur ben size MSI bulup atayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Ahmt1 dedi: Evet olur ben size MSI bulup atayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam