Yekast Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 101 5 Ekim 2020 #1 Merhaba, ben BIOS'tan Intel ekran kartının VRAM'ini artircam da ama bende Advanced'da 3 seçenek var, o da enabled disabled var, ne yapmaliyim? Dosya Ekleri IMG_20201005_163715_5.jpg 233,1 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba, ben BIOS'tan Intel ekran kartının VRAM'ini artircam da ama bende Advanced'da 3 seçenek var, o da enabled disabled var, ne yapmaliyim?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 5 Ekim 2020 #2 Yekast dedi: Merhaba, ben BIOS'tan Intel ekran kartının VRAM'ini artircam da ama bende Advanced'da 3 seçenek var, o da enabled disabled var, ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarıyla oynamamanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Yekast dedi: Merhaba, ben BIOS'tan Intel ekran kartının VRAM'ini artircam da ama bende Advanced'da 3 seçenek var, o da enabled disabled var, ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Ayarlarıyla oynamamanızı tavsiye ederim.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Yekast Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 101 5 Ekim 2020 #4 erenkrgloglu dedi: Ayarlarıyla oynamamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece VRAM'ı arttıracağım. Technopat'tan gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Ayarlarıyla oynamamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece VRAM'ı arttıracağım. Technopat'tan gördüm.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Ekim 2020 #5 Öncelikle buna çok gerek yok zira Windows zaten gerekli belleği kendisi dinamik olarak atıyor. İkincisi, BIOS'ta böyle bir ayar yoksa atayamazsınız. Artı 2 Eksi
Öncelikle buna çok gerek yok zira Windows zaten gerekli belleği kendisi dinamik olarak atıyor. İkincisi, BIOS'ta böyle bir ayar yoksa atayamazsınız.