Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 11 Nisan 2020 #31 Linux Oyunda dedi: Laptop klavyesini söküp içine diğer klavyeyi koyun. Genişletmek için tıkla... Koskoca tigoes klavyeyi laptopun içine mi koyayım?
Linux Oyunda dedi: Laptop klavyesini söküp içine diğer klavyeyi koyun. Genişletmek için tıkla... Koskoca tigoes klavyeyi laptopun içine mi koyayım?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Nisan 2020 #32 Acatay dedi: Koskoca tigoes klavyeyi laptopun içine mi koyayım? Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ben şu "İnsert" tuşunun sağındaki herşeyi komple keserdim bıçakla. "Klavye Murder" oldum. Son düzenleme: 11 Nisan 2020
Acatay dedi: Koskoca tigoes klavyeyi laptopun içine mi koyayım? Genişletmek için tıkla... O da doğru. Ben şu "İnsert" tuşunun sağındaki herşeyi komple keserdim bıçakla. "Klavye Murder" oldum.
Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 11 Nisan 2020 #33 Linux Oyunda dedi: O da doğru. Ben şu "İnsert" tuşunun sağındaki her şeyi komple keserdim bıçakla. "Klavye Murder" oldum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir' şekilde açtım ama bir daha açamam aynı şekilde sürekli 3 yazıyor laptop, aygıt yöneticisinden standart gibi bir şey yazan şeyi kapattım ama yeniden başlatma istiyor ve yeniden başlatırdam bir daha zor açarım. Nasıl yapacağız şimdi?
Linux Oyunda dedi: O da doğru. Ben şu "İnsert" tuşunun sağındaki her şeyi komple keserdim bıçakla. "Klavye Murder" oldum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir' şekilde açtım ama bir daha açamam aynı şekilde sürekli 3 yazıyor laptop, aygıt yöneticisinden standart gibi bir şey yazan şeyi kapattım ama yeniden başlatma istiyor ve yeniden başlatırdam bir daha zor açarım. Nasıl yapacağız şimdi?