F fikretkoc Hectopat Katılım 1 Mart 2014 Mesajlar 1 2 Mart 2014 #1 BIOS'tan low level format atmayı bilen varsa yardım edebilir mi? Anakartım ASUS M2N-MX SE.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Mart 2014 #2 BIOS'tan low level format atmak mümkün değil maalesef. Bugüne kadar hiçbir BIOS'ta bu özelliği görmedim. Bu programla DOS üzerinden diske format atabilirsin: DOS Tabanlı Format ve Güvenli Veri Silme Programı | Technopat Sosyal Low Level için ise bunu indirip, CD'ye yazıp CD'den boot etmen ve içindeki herhangi bir Low Level Format aracı ile format atman gerek: Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform Son düzenleme: 1 Nisan 2014
BIOS'tan low level format atmak mümkün değil maalesef. Bugüne kadar hiçbir BIOS'ta bu özelliği görmedim. Bu programla DOS üzerinden diske format atabilirsin: DOS Tabanlı Format ve Güvenli Veri Silme Programı | Technopat Sosyal Low Level için ise bunu indirip, CD'ye yazıp CD'den boot etmen ve içindeki herhangi bir Low Level Format aracı ile format atman gerek: Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform
7heaven Hectopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2014 #3 Çok eski anakartlarda bu özellik vardı ama şimdikilerin hiçbirinde yok.