wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar bu nasıl BIOS nasıl format atacağım? Acaba daha önce böyle bir BIOS görmemiştim de bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20221030_134735.jpg 143,3 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar bu nasıl BIOS nasıl format atacağım? Acaba daha önce böyle bir BIOS görmemiştim de bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 30 Ekim 2022 #2 Boot managerdan Windows kurulum dosyasının kurulu olduğu USB'yi seç.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 CaganD dedi: Boot managerdan Windows kurulum dosyasının kurulu olduğu USB'yi seç. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam teşekkürler
CaganD dedi: Boot managerdan Windows kurulum dosyasının kurulu olduğu USB'yi seç. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam teşekkürler
eminzsei Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 985 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #4 wasterqaz dedi: Arkadaşlar bu nasıl BIOS nasıl format atacağım? Acaba daha önce böyle bir BIOS görmemiştim de bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan atmak yerine boot menüden atıp işini kolaylaştırabilirsin
wasterqaz dedi: Arkadaşlar bu nasıl BIOS nasıl format atacağım? Acaba daha önce böyle bir BIOS görmemiştim de bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan atmak yerine boot menüden atıp işini kolaylaştırabilirsin
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #5 wemin dedi: BIOS'tan atmak yerine boot menüden atıp işini kolaylaştırabilirsin Genişletmek için tıkla... Birdaha atacağım zamana oradan atarım hocam Yine de teşekkürler
wemin dedi: BIOS'tan atmak yerine boot menüden atıp işini kolaylaştırabilirsin Genişletmek için tıkla... Birdaha atacağım zamana oradan atarım hocam Yine de teşekkürler
eminzsei Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 985 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #6 wasterqaz dedi: Birdaha atacağım zamana oradan atarım hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar.
wasterqaz dedi: Birdaha atacağım zamana oradan atarım hocam yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar.