gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 2 Nisan 2021 #1 Linux'u Windows üzerinden sildim. PC açılmadı. Windows'u seçip nasıl başlatabilirim?
KS KS gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 2 Nisan 2021 #21 Tamam Hocam admin Windows 10 demişte bende Windows 7 kurulu Şefik Mert dedi: O halde farklı bir yol bulayım ben, bu mesajdan sonra cevap yazın da sonraki mesajım bu mesajımla birleşmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam buldunuz mu bir yol bulamadıysanız direkt bilgisiyarcıya götürüp format+işletim sistemi atıcaz maksat içindeki bilgiler gitmesin Son düzenleme: 3 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Tamam Hocam admin Windows 10 demişte bende Windows 7 kurulu Şefik Mert dedi: O halde farklı bir yol bulayım ben, bu mesajdan sonra cevap yazın da sonraki mesajım bu mesajımla birleşmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam buldunuz mu bir yol bulamadıysanız direkt bilgisiyarcıya götürüp format+işletim sistemi atıcaz maksat içindeki bilgiler gitmesin