arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar elimde 2005'ten kalma bir laptop var. Bilgisayarı açtığımda sürekli BIOS açılıyor. Bende BIOS'tan Windows XP yüklemek istiyorum. Flash belleğimde XP var. Nasıl devam etmeliyim?
Arkadaşlar elimde 2005'ten kalma bir laptop var. Bilgisayarı açtığımda sürekli BIOS açılıyor. Bende BIOS'tan Windows XP yüklemek istiyorum. Flash belleğimde XP var. Nasıl devam etmeliyim?
Çözüm Linux Aliskanligi 4 Ağustos 2022 Herhangi bir ayarı değiştirmenize gerek yok. Bu şekilde kalabilir. Yazdırın...
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #2 Çık buradan boot menüsüne gel oradan flash belleği seç. Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.506 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Ağustos 2022 #3 Sistemde depolama birimi mevcut mu? Artı 0 Eksi
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 taktaktak dedi: Çık buradan boot menüsüne gel oradan flash belleği seç. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi falsh bellek? Linux Aliskanligi dedi: Sistemde depolama birimi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir masaüstünü açmıştım 64 GB'lık C diski vardı. Artı 0 Eksi
taktaktak dedi: Çık buradan boot menüsüne gel oradan flash belleği seç. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi falsh bellek? Linux Aliskanligi dedi: Sistemde depolama birimi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir masaüstünü açmıştım 64 GB'lık C diski vardı.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #5 arif4lean dedi: Hocam hangisi falsh bellek?Eki Görüntüle 1474583 Hocam bir masaüstünü açmıştım 64 GB'lık C diski vardı. Genişletmek için tıkla... Markası ne belleğin? Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam hangisi falsh bellek?Eki Görüntüle 1474583 Hocam bir masaüstünü açmıştım 64 GB'lık C diski vardı. Genişletmek için tıkla... Markası ne belleğin?
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 taktaktak dedi: Markası ne belleğin? Genişletmek için tıkla... Kingston Artı 0 Eksi
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #7 arif4lean dedi: Kingston. Genişletmek için tıkla... Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar. Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Kingston. Genişletmek için tıkla... Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar.
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #8 Maşallah hocam. Allah izin verirse 1x1 Minecraft oynayacağım taktaktak dedi: Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç birini seçemiyorum Artı 0 Eksi
Maşallah hocam. Allah izin verirse 1x1 Minecraft oynayacağım taktaktak dedi: Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç birini seçemiyorum
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #9 arif4lean dedi: Hocam hiçbirini seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #10 taktaktak dedi: Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun şu ki masaüstüne dönemiyoeum. taktaktak dedi: Secure Boot'u kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Nerede hocam? Artı 0 Eksi
taktaktak dedi: Hepsini deneyin eğer doğru olana tıklarsanız kurulum açılır doğru değilse geri BIOS'a atar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun şu ki masaüstüne dönemiyoeum. taktaktak dedi: Secure Boot'u kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Nerede hocam?