EminnTR Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Ekran kartım var fakat takınca monitör gelmiyor. Şuan bilgisayarı onboarda çalıştırıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #2 EminnTR dedi: Ekran kartım var fakat takınca monitör gelmiyor. Şuan bilgisayarı onboarda çalıştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Ana kartın marka ve model numarasını belirtir misin?
EminnTR dedi: Ekran kartım var fakat takınca monitör gelmiyor. Şuan bilgisayarı onboarda çalıştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Ana kartın marka ve model numarasını belirtir misin?
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.521 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Haziran 2017 #3 Ekran kartın da dahil tüm donanım birimlerini yaz. Bağlantıları kontrol et.
Erkal Özel Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #4 onboard ekran kartı driverlerini kaldır ekran kartı ve ramlerini çıkar tekrar tak ve ekran kartını güncelle
onboard ekran kartı driverlerini kaldır ekran kartı ve ramlerini çıkar tekrar tak ve ekran kartını güncelle