Emor1255
Femtopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- MLD M200 240 GB SSD
Arkadaşlar merhaba, 5 Ocakta yani geçen günlerde Steam'den bir oyun yükledim. Sonra açtım kapattım derken Google çok yavaş çalışmaya başladı. Bende internetten kaynaklı sandım. Sonra kapatayım şu bilgisayarı dedim ama kapatamadım. Bilgisayar çöktü ve görev çubuğu kullanılamaz hale geldi. Bende düğmeden kapadım. Sonra 2 dakikalığına bir şey mi oldu diye bakmak için açtım, aslında açamadım
onarım ekranı falan geldi bende orada hiçbir şey olmayınca, oradan format attım. Ama bir baktım bilgisayar HDD'ye kurulmuş. Sonra dosya gezgininden de baktım, orada benim SSD diskim gözükmüyor ama bilgisayar yönetiminde gözüküyor. Hatta kurtarma diskleri falan da oluşmuş. Sonra ona ad ekleyip onu F olarak ekleyebildim. Sonra onu inceledim ve hala Windows 10 kurulu. BIOS'a girdim SSD 1. disk olarak gözüküyor. Bunu görünce açtım bilgisayarı ama yine de HDD'den açılıyor. Arkadaşlar işlemcim falan zaten kötü üstüne HDD'lerin sağlığıda kötü böyle olunca da bilgisayar aşırı yavaş oluyor. Sorun diskte fiziksel olarak arızamı var yoksa işletim sistemi olarak mı? Ve çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Not: Pek anlamıyorum BIOS'tan ya da disk yönetiminden.
Not: Pek anlamıyorum BIOS'tan ya da disk yönetiminden.