napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 1 Ağustos 2021 #1 BIOS modum UEFI. Boot mode Select'e gelip UEFI yapıp çıksam ne olur? Hiçbir şey olmaz mı? Şunu bir iyi bilen birisi söyleyebilir mi acaba?
BIOS modum UEFI. Boot mode Select'e gelip UEFI yapıp çıksam ne olur? Hiçbir şey olmaz mı? Şunu bir iyi bilen birisi söyleyebilir mi acaba?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.626 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 1 Ağustos 2021 #2 Windows UEFI olarak kurulu değilse sistem boot etmeyebilir. Artı 0 Eksi
KS KS napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 1 Ağustos 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Windows UEFI olarak kurulu değilse sistem boot etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulu olduğunu nasıl anlarım? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Windows UEFI olarak kurulu değilse sistem boot etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulu olduğunu nasıl anlarım?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 1 Ağustos 2021 #4 napimciap dedi: UEFI kurulu olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Boot etmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.626 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 1 Ağustos 2021 #5 napimciap dedi: UEFI kurulu olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Açılışta üretici logosu çıkıyor mu? Artı 0 Eksi
napimciap dedi: UEFI kurulu olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Açılışta üretici logosu çıkıyor mu?
KS KS napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 1 Ağustos 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Açılışta üretici logosu çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çıkıyor ve boot mode selectten UEFI ettim ve yaptım pek bir şey olmadı hiçbir şey olmamaış gibi açıldı Windows :/ . Falsey dedi: Boot etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oradan ettim zaten pek bir şey olmadı Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Açılışta üretici logosu çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çıkıyor ve boot mode selectten UEFI ettim ve yaptım pek bir şey olmadı hiçbir şey olmamaış gibi açıldı Windows :/ . Falsey dedi: Boot etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oradan ettim zaten pek bir şey olmadı
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ağustos 2021 #7 Önceden neydi? UEFI with CSM mi? Bu durumda Windows zaten UEFI idi. Sen sadece CSM kapatmış oldun. Artı 0 Eksi
KS KS napimciap Picopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 202 Yer Adanalıyla acılı biberli dürüm yiyor 1 Ağustos 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Önceden neydi? UEFI with CSM mi? Bu durumda Windows zaten UEFI idi. Sen sadece CSM kapatmış oldun. Genişletmek için tıkla... Abi CSM nedirki. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Önceden neydi? UEFI with CSM mi? Bu durumda Windows zaten UEFI idi. Sen sadece CSM kapatmış oldun. Genişletmek için tıkla... Abi CSM nedirki.