BIOS'tan Unknown ilk sıraya alındığında siyah ekran

Mike

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarıma USB'den format atacaktım. BİOS'a girip boost menüsünden first boost olarak USB'yi ayarladım ve Windows 8.1 kurulumu yaptı. Daha sonra tekrar BİOS'a girip first boost olarak HDD'yi seçecektim fakat yoktu. DVD, USB ve unknow vardı, bende unknow seçip restart yaptım. Daha sonra siyah ekran ne BİOS'a giriyor ne herhangi bir şey çıkıyor. Yardım edin lütfen, teşekkürler.

Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel Onyxplus 156X-i5243-E50-B7 bu bilgisayarın BİOS driverine ihtiyacım var. Vesteldrivers.com adlı bir site var orda aradım fakat bulamadım. Anakart : Pegatron A15HC Main Board Rev2.1 acaba nereden bulabilirim BİOS driverını yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Sistem özellikleri:
İntel Core i5 işlemci
2.30 GHz işlemci hızı
İntel HM65 chipset
6 DDR3 bellek Ram
2 gb DDR3 nvidia gt520m optimus ekran kartı(1gb)
500 gb sata disk

Suan BİOS u driver cd sinin içinde buldum ve çok mutluyum fakat şimdi nasıl bunu bilgisayarıma aticam usb yolu ile yani tuş kombinasyonu filan mi var ? Çünkü dosyaları direk atıp açtım olmadı. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Çok uzun bir süre sonra güncelleme :D
Yazılımsal olarak bir şey yapamayacığımı anlayınca bir bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı.
Çünkü ekran hep simsiyahtı hiç bir görüntü gelmiyordu. BIOS'a zaten girilmiyordu.
Bilgisayarcı sorunun donanımsal olduğunu BIOS çipinin değişmesi gerektiğini ayrıca bu BIOS yükleme olaylarının yanlızca MAC' lerde olduğunu söyledi.(Ne kadar doğrudur bilmiyorum)
Neyse sonuç olarak BIOS çipi değiti ve uzun süredir kullanıyorum bilgisayarı.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa kaynak olması için cevap yazma gereği duydum.
Uzun süredir foruma girmediğim için üzgünüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı