mufo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 520 Makaleler 1 7 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar şu mouse ışığı ayarını ararken USB'leri kapatmışık yanlışlıkla, şimdi de klavye mouse görmüyor PC. Eski soket klavye de taktım yok görmüyor. Tek çare BIOS pili mi? Daha önce BIOS pili hiç çıkarmadım ne olur bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Arkadaşlar şu mouse ışığı ayarını ararken USB'leri kapatmışık yanlışlıkla, şimdi de klavye mouse görmüyor PC. Eski soket klavye de taktım yok görmüyor. Tek çare BIOS pili mi? Daha önce BIOS pili hiç çıkarmadım ne olur bilmiyorum.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #2 BIOS'da ayarları Default yapın kaydedin sorun çözülecektir. Pili çıkarmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
4 4EVA1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 En fazla boot sırası karışır, düzeltip kaydederseniz birşey olmaz. Artı 0 Eksi
llllllllll Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 7 Haziran 2020 #4 Crimson Butterfly dedi: BIOS'da ayarları default yapın kaydedin sorun çözülecektir. Pili çıkarmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Klavye kullanmadan BIOS'u defaulta alamaz. Lütfen cevap vermeden önce iyice okuyun. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: BIOS'da ayarları default yapın kaydedin sorun çözülecektir. Pili çıkarmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Klavye kullanmadan BIOS'u defaulta alamaz. Lütfen cevap vermeden önce iyice okuyun.