Monitörüm FreeSync desteklediği için ve ekran kartımı güncellemek istediğimden GTX 1050 muadili olarak ucuz sıfıra bu ekran kartını buldum ama markayı hayatımda ilk defa duydum ve neredeyse hiç inceleme videosu yok, internette araştırdığımda ise bir kesim köklü ve iyi bir marka olduğunu veya ucuz ve dandik parçalar kullandığını veya uzun ömürlü güzel bir marka olduğunu söylüyorlar ondan dolayı hala kafama oturmadı. Bu markanın bu ürününü ya da herhangi bir ürününü kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa çok memnun olurum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Aynısı kullanıyorum fakat bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Ben geçen sene 500 liraya almıştım. O fiyata 2. elden GTX 970, RX 570 gibi kartlar alınabilir.
Psu olarak bunu kullanıyorum. 2.Ele baktım ama genelde önemli bileşenleri sıfır olarak almaktan yanayım nasıl ve ne durumlarda kullanıldığını asla bilemiyoruz o yüzden pek güvenim yok
High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aynısı kullanıyorum fakat bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Ben geçen sene 500 liraya almıştım. O fiyata 2. elden GTX 970, RX 570 gibi kartlar alınabilir.
İkinci el bakmıştım ama hem nasıl kullanıldığından emin olmadığımdan hem de güvenli şekilde alabiliceğim yer bulamadığımdan vazgeçmiştim sahibinden get üzerinden satan nerdeyse yok.
Psu olarak bunu kullanıyorum. 2.Ele baktım ama genelde önemli bileşenleri sıfır olarak almaktan yanayım nasıl ve ne durumlarda kullanıldığını asla bilemiyoruz o yüzden pek güvenim yok
High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İkinci el bakmıştım ama hem nasıl kullanıldığından emin olmadığımdan hem de güvenli şekilde alabiliceğim yer bulamadığımdan vazgeçmiştim sahibinden get üzerinden satan nerdeyse yok.