Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Biostar marka h61 çipsetli anakart almak istiyorum. Kaliteli midir? Bilindik marka ve sıfır olduğu için tercih ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Biostar marka h61 çipsetli anakart almak istiyorum. Kaliteli midir? Bilindik marka ve sıfır olduğu için tercih ettim.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 23 Kasım 2020 #2 Yani alınır, yılların emeği vardır. Fakat fiyat belirtirseniz veya ürünü, o fiyata daha iyi bir Ana kart bulunabilir.
Yani alınır, yılların emeği vardır. Fakat fiyat belirtirseniz veya ürünü, o fiyata daha iyi bir Ana kart bulunabilir.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Kasım 2020 #3 BIOSTAR eski bir marka. Aynı ASRock gibi. Kalitelidir. Ama fiyatını söylerseniz belki daha iyi bir anakart önerisinde bulunabiliriz.
BIOSTAR eski bir marka. Aynı ASRock gibi. Kalitelidir. Ama fiyatını söylerseniz belki daha iyi bir anakart önerisinde bulunabiliriz.
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #4 Yahya Nuroğlu dedi: BIOSTAR eski bir marka. Aynı ASRock gibi. Kalitelidir. Ama fiyatını söylerseniz belki daha iyi bir anakart önerisinde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Pek param yok bu yüzden.
Yahya Nuroğlu dedi: BIOSTAR eski bir marka. Aynı ASRock gibi. Kalitelidir. Ama fiyatını söylerseniz belki daha iyi bir anakart önerisinde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Pek param yok bu yüzden.