SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #1 Selam dostlar ben anakart alacağım ama karasız kaldım. Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.385,56 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Biostar A320MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hangisini alayım OC yapmayı düşünmüyorum ama neden olmasın hangisini alırsam daha karli bu arada 450 alırsam 3200MHz RAM alacagım.
Selam dostlar ben anakart alacağım ama karasız kaldım. Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.385,56 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Biostar A320MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hangisini alayım OC yapmayı düşünmüyorum ama neden olmasın hangisini alırsam daha karli bu arada 450 alırsam 3200MHz RAM alacagım.
KS KS SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #11 Arkadaşalar OC yapıldıgını ben de biliyorum. Sordugum şey, OC yapılmaya değer mi, performans artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2020 Artı 1 Eksi
Arkadaşalar OC yapıldıgını ben de biliyorum. Sordugum şey, OC yapılmaya değer mi, performans artar mı?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #12 SametDursun dedi: Arkadaşalar OC yapıldıgını ben de biliyorum. Sordugum şey, OC yapılmaya değer mi, performans artar mı? Genişletmek için tıkla... O zaman bunu belirtin. SametDursun dedi: OC yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bu cümleden bunu anlayamayız. Yeterli soğutmanız varsa bence OC yapmaya değer. Artı 0 Eksi
SametDursun dedi: Arkadaşalar OC yapıldıgını ben de biliyorum. Sordugum şey, OC yapılmaya değer mi, performans artar mı? Genişletmek için tıkla... O zaman bunu belirtin. SametDursun dedi: OC yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bu cümleden bunu anlayamayız. Yeterli soğutmanız varsa bence OC yapmaya değer.
Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #13 B450 tabii ki. Artı 0 Eksi