2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 30 Ocak 2022 #11 BIOS Sıfırlama Rehberi Bundan bahsettiğinizi biliyorum. Denemekten zarar gelmez, dediğiniz Jumper pinleri olmalı. Son durum nedir? Son düzenleme: 1 Şubat 2022
BIOS Sıfırlama Rehberi Bundan bahsettiğinizi biliyorum. Denemekten zarar gelmez, dediğiniz Jumper pinleri olmalı. Son durum nedir?
S SpideyLeo Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2022 #12 Emirfe dedi: Enabled yapıyorum, kaydedip çıkıyorum ama pc açıldığında msinfodan bakınca kapalı görünüyor hala. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var profili değiştirememiştim acaba çözebildiniz mi?
Emirfe dedi: Enabled yapıyorum, kaydedip çıkıyorum ama pc açıldığında msinfodan bakınca kapalı görünüyor hala. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var profili değiştirememiştim acaba çözebildiniz mi?
Emirfe Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 169 1 Şubat 2022 #13 283156 dedi: BIOS Sıfırlama Rehberi Bundan bahsettiğinizi biliyorum. Denemekten zarar gelmez, dediğiniz Jumper pinleri olmalı. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 a döndüm SpideyLeo dedi: bende de aynı sorun var profili değiştirememiştim acaba çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 a tekrar döndüm
283156 dedi: BIOS Sıfırlama Rehberi Bundan bahsettiğinizi biliyorum. Denemekten zarar gelmez, dediğiniz Jumper pinleri olmalı. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10 a döndüm SpideyLeo dedi: bende de aynı sorun var profili değiştirememiştim acaba çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 a tekrar döndüm