BIOSTAR B450M-H Ryzen 5 5600 ile sıkıntı çıkarır mı?

sametx36

Decapat
Daha fazla  
RAM
netac shadow 16gb ram
İşlemci
ryzen 5 1600
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır PC'mi kullanıyorum. Gayet iyi fakat bu zamanlarda Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemcim sıkıntı çıkarmaya başladı. Ben de değiştirmek istiyorum. Almak istediğim işlemci ise Ryzen 5 5600. Bu işlemciyi alacağım fakat BIOSTAR B450M-H anakartım sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. PSU'um 650W GTX 1650S GPUm var. Eğer anakarta Ryzen 5 5600 takarsam bir sıkıntı çıkarır mı?

BIOS güncellemesini yap Ryzen 1600 takılı iken sonrasında Ryzen 5600 işlemcini takabilirsin herhangi bir sorun olmaz.

Arkadaşın dediği gibi BIOS güncelle ve tak bir de kule tipi soğutucu al mis gibi kullanırsın.

BIOS güncellemesini yap Ryzen 1600 takılı iken sonrasında Ryzen 5600 işlemcini takabilirsin herhangi bir sorun olmaz.

BIOS güncellemesi gerek mi ki? Ryzen 5 5600'ü direk taksam bir şey olur mu çünkü genelde BIOS güncellemeleri gerek yoksa yapılmaz ama yine de yapayım teşekkürler.

Sonradan çıktı 5600 o yüzden.

Ben o işlemci eskiden çıktı zannediyorum. Bilgisayarı aldığım yıllarımda yani. 2022 de çıkmış bayağı da yenimiş meret eyvallah sormasaydım BIOS güncellemeden yapardım salak gibi eyvallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…