mertkaya55443 Zeptopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #21 the Prodigy dedi: BIOS'un güncel değilse onu güncelle 5600'ü takmadan önce. Yoksa görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Onu daha dün yaptım abi verdigin bilgile için teşekkürler @the Prodigy abi pubg mobilge işlemci mi önemli ekran kartı mı Son düzenleme: 20 Ekim 2023
the Prodigy dedi: BIOS'un güncel değilse onu güncelle 5600'ü takmadan önce. Yoksa görüntü alamazsın. Genişletmek için tıkla... Onu daha dün yaptım abi verdigin bilgile için teşekkürler @the Prodigy abi pubg mobilge işlemci mi önemli ekran kartı mı
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Ekim 2023 #22 mertkaya55443 dedi: Onu daha dün yaptım abi verdigin bilgile için teşekkürler @the Prodigy abi pubg mobilge işlemci mi önemli ekran kartı mı Genişletmek için tıkla... İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi?
mertkaya55443 dedi: Onu daha dün yaptım abi verdigin bilgile için teşekkürler @the Prodigy abi pubg mobilge işlemci mi önemli ekran kartı mı Genişletmek için tıkla... İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi?
mertkaya55443 Zeptopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #23 the Prodigy dedi: İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi? Genişletmek için tıkla... @the Prodigy Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 DDR6 4 GB mertkaya55443 dedi: @the Prodigy Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 DDR6 4 GB Genişletmek için tıkla... @the Prodigy ekran kartım nasıl iyi mi hocam pubg için yeterli sanırım internete araştıdım işlemci önemliymiş the Prodigy dedi: İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi? Genişletmek için tıkla... Palit gtx 1650 4gb ddr6 iyi mi sence abi @the Prodigy Son düzenleme: 24 Ekim 2023
the Prodigy dedi: İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi? Genişletmek için tıkla... @the Prodigy Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 DDR6 4 GB mertkaya55443 dedi: @the Prodigy Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 DDR6 4 GB Genişletmek için tıkla... @the Prodigy ekran kartım nasıl iyi mi hocam pubg için yeterli sanırım internete araştıdım işlemci önemliymiş the Prodigy dedi: İşlemci daha önemli diye hatırlıyorum. Ekran kartın neydi? Genişletmek için tıkla... Palit gtx 1650 4gb ddr6 iyi mi sence abi @the Prodigy