BIOSTAR B450MH B4 hatası

emre6199

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Sekuriti
Arkadaşlar, 2 hafta önce hazır sistem almıştım. 240 GB SSD vardı, yetmedi. 1 TB HDD aldım, taktım. PC acilmadi. Sağ alt köşede B4 yazıyor, açılmıyor.

BIOS'ta Boot sırasını ayarladın mı?

Hayır hocam BIOS'a giremiyorum HDD'yi takınca.
Boot sırası olabilir arkadasın dediği gibi. Boot sırası USB de ise; B4 USB hatasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayara bağlı tüm USB'leri, klavye mouse dahil çıkarıp öyle açmayı dener misiniz?

BIOS giremiyorum hocam HDD'yi takınca bir de USB çekip denedim yine olmadı.
BIOS'ta Boot sırasını ayarladın mı?

Hocam suandada A2 hatasını almaya başladım.
Bios'ta boot sırasını ayarladın mı?
???

Son düzenleme:
Hocam tam sistem özelliklerini de yazar mısınız?

Buyurun hocam
AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2GHz 16MB 12nm × 1

BIOSTAR B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1

BIOSTAR RX560 4 GB 128bit GDDR5 × 1

Crucial Ballistix 8 GB 3200MHz DDR4 CL16 × 1

Patriot Burst 240GB 555/500 MB/s SSD disk pBU240GS25ssdr × 1

GameGaraj 650W 80+ bronz × 1
Hocam tam sistem özelliklerini de yazar mısınız?

Hocam sorun HDD galiba bilgisayar bilgim yok fakat neden sadece HDD de sıkıntı yapıyor.

Son düzenleme:
Araştırdığım kadarı ile bir donanım uyuşmazlığı söz konusu, ikinci olasılık harddisk arızalı. Ama arıza ihtimali bence çok düşük.

Hocam aygıt yöneticisinde , depolama denetleyicileri altında AMD NVME Raid gibi bir sürücü var mı bakar mısınız

Araştırdığım kadarı ile bir donanım uyuşmazlığı söz konusu, ikinci olasılık hard disk arızalı. Ama arıza ihtimali bence çok düşük.

Hocam aygıt yöneticisinde, depolama denetleyicileri altında AMD NVMe RAID gibi bir sürücü var mı bakar mısınız?

Hocam şu an işteyim gece 12 de çıkacağım o zaman aktif olursanız bakabilirim ama aktif olamazsaniz AMD NVMe RAID var ya da yok devamında ne diyeceksiniz? Buradaki söylediğinize göre gece yaparım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı