BIOSTAR B450MH CPU voltaj düşürme

delequ

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3500X'li yeni sistem aldım ve GTA V'te işlemcimin ısısının 80-90 dereceye çıktığını gördüm. Bu yüzden voltaj düşüreceğim. Anakartım BIOSTAR B450MH ve CPU Core voltage seçeneklerinde fotoğraftaki seçeneklerden hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 16266391345468815971099570743742.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ryzen 3 3100 ile kullanmaktayım aynı anakartı 4.1 GHz de Negative 2 yazana çekerek ısı dengesini sağlamış oldum maximum 68 derecelerde işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ryzen 3 3100 ile kullanmaktayım aynı anakartı 4.1 GHz de Negative 2 yazana çekerek ısı dengesini sağlamış oldum maximum 68 derecelerde işlemci.
Hocam dediğinizi yaptım ve şuan ekran gelmiyor bilgisayara.
Ne yapmam gerekiyor

İşlemcilerimiz farklı muhtemelen diğer bileşenlerimizde farklıdır ben ayarlama yaptığım sırada değişik varyasyonlar denerek kendi sistemim için en iyisini bulmuştum.
Bilgisayarı güç tuşuna basarak kapatıp 5 10 sn bekleyip tekrar açın olmazsa tekrar bios pilini sökmeniz gerekebilir sanırım bu aşamada benim yeterli bilgim yok malesef bilen arkadaşlar yardımcı olsa daha uygun olur.

Hocam bilgisayar parçalarından fazla anlamam bios pili hangisi nası çıkarıcam yardım edebilcek biri varmıdır?Bilgisayar düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…