BIOSTAR B450MH vs MSI B450M-A PRO Max

Yabancı ülkede çok bilindiği yok bilenlerden kastınız nedir? DA Forum'da çok tartışıldı konu ama kimsenin bu PSU'yu güzelleyebilmesi için elinde bir argüman yok.

Yabancı ülkede çok bilindiği yok bilenlerden kastınız nedir? DA Forum'da çok tartışıldı konu ama kimsenin bu PSU'yu güzelleyebilmesi için elinde bir argüman yok.
Daha önce açtığım konularda bazı arkadaşlar yazmıştı kanıtım yok. Bu sistemi alanlar ile konuştum PSU hakkında bir sorun yaşamadıklarını söylediler. DA Forumda PSU ile ilgili sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı 3 günlük bir süreçte PSU'yu yenileyip sistemi geri göndermişler.

Peki, diyebileceğim bir şey yok ama temkinli yaklaşmakta fayda var, müşteri memuniyrtine önem veriyorlar bell ki.

Peki, diyebileceğim bir şey yok ama temkinli yaklaşmakta fayda var, müşteri memuniyrtine önem veriyorlar bell ki.
Zaten ben hazır sistem taraftarı değilim pek, ama 4000TL bütçe ile 1650Super'li sistem toplamak zor. Zaten bu sistemdeki SSD'yi seçimden kaldırıp kendim Kingston A400 alacağım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Aynı sistemi yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. PSU konusunda tartışılmış, ben sorun yaşamadım. Anakarti ise b450mh aldım aynı şekilde onda da sorun olmadı. 91tl paranız varsa ve markaya güvenmiyorsanız MSI alabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla bu bütçedeki Asus, MSI, Gigabyte anakartlar benzer oluyormuş.

Hocam ben de bir soru sorabilir miyim?

Hocam ben de gamegarajdan sistem almayı düşünüyorum.
Aquarius 5AN-X modelini almayı düşünüyorum.Sadece ekran kartları arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. sizce hangi ekran kartını seçmeliyim:

- MSI B450M-A PRO MAX 4133 MHz (OC) DDR AM4 mATX
- Asus Prime B450M-K 4400 MHz (OC) AM4 mATX
- Biostar B450 3200 MHz (OC) DDR AM4 mATX
- Asus B450M-Dragon 3466 MHz (OC) DDR AM4 mATX

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…