Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 10 Aralık 2022 #1 BIOSTAR B550 anakartım var. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman HDMI sadece Windows açılınca aktif hale geliyor. Normal açılış halinde del tuşuna basıyorum belki BIOS açılıyor ama HDMI görüntüsü ekrana gelmiyor bir türlü çözemiyorum.
BIOSTAR B550 anakartım var. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman HDMI sadece Windows açılınca aktif hale geliyor. Normal açılış halinde del tuşuna basıyorum belki BIOS açılıyor ama HDMI görüntüsü ekrana gelmiyor bir türlü çözemiyorum.
Çözüm Zenithhs 11 Aralık 2022 arthurmorgan0 dedi: DisplayPort kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DisplayPort ile de aynı şekilde. Sadece Windows 11 giriş ekranı açılınca görüntü geliyor. BIOS'u Windows'tan sıfırlayabilir miyim? BIOS bilini çıkarıp geri taktım sorun çözüldü.
arthurmorgan0 dedi: DisplayPort kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DisplayPort ile de aynı şekilde. Sadece Windows 11 giriş ekranı açılınca görüntü geliyor. BIOS'u Windows'tan sıfırlayabilir miyim? BIOS bilini çıkarıp geri taktım sorun çözüldü.
A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 11 Aralık 2022 #2 DisplayPort kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 11 Aralık 2022 #3 arthurmorgan0 dedi: DisplayPort kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DisplayPort ile de aynı şekilde. Sadece Windows 11 giriş ekranı açılınca görüntü geliyor. BIOS'u Windows'tan sıfırlayabilir miyim? BIOS bilini çıkarıp geri taktım sorun çözüldü. Son düzenleme: 11 Aralık 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
arthurmorgan0 dedi: DisplayPort kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DisplayPort ile de aynı şekilde. Sadece Windows 11 giriş ekranı açılınca görüntü geliyor. BIOS'u Windows'tan sıfırlayabilir miyim? BIOS bilini çıkarıp geri taktım sorun çözüldü.