BIOSTAR B550MH BIOS güncellemesi gerekir mi?

bbeyazzkart22

Decapat
Merhaba arkadaşlar, anakartım BIOSTAR B550MH işlemcim ise Ryzen 5 5600.
Bilgisayara Windows'u kurdum. Son BIOS guncellemesi 5.05.2022 olarak gozukuyor. BIOSTAR'in sitesine bu tarihten sonra bir dosya daha yüklenmiş fakat ne olduğunu anlayamadım. Anakart kutusunun içinden CD çıktı. Pek bilgili olmadığım için takmadım ne yapmam gerekir?

Anakart firmanızın sitesine gidin ve BIOS kısmına bakın en son çıkan versiyonu yükleyiniz CD'ye gerek yok CD devri çoktan bitti bile. Nasıl kurucağınızı bilmiyorsanız bu videodan yararlanabilirsiniz.

Güncel versiyon BIOS: https://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/introduction.php?S_ID=987#download

Kurulum videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapamaz iseniz buradan bildirin yardımcı olurum :)

Hocam çok teşekkürler. Versiyon 6.0 mı yoksa 6.1 mi yüklemem gerekir? Kutunun üstünde veya Windows'un sistem bilgisi kısmında yazmıyor.

Anakart firmanızın sitesine gidin ve BIOS kısmına bakın en son çıkan versiyonu yükleyiniz CD'ye gerek yok CD devri çoktan bitti bile. Nasıl kurucağınızı bilmiyorsanız bu videodan yararlanabilirsiniz.

Güncel versiyon BIOS: https://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/introduction.php?S_ID=987#download

Kurulum videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapamaz iseniz buradan bildirin yardımcı olurum :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-08 143814.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-08 143814.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 85
Hocam çok teşekkürler. Versiyon 6.0 mı yoksa 6.1 mi yüklemem gerekir? Kutunun üstünde veya Windows'un sistem bilgisi kısmında yazmıyor.

Yanlış yerdesiniz sitede biraz aşağı inin download kısmı var ona basınız oradan OS kısmından kullandığınız Windows sürümünü seçin ve BIOS yazan yerden en son çıkanı indirin.

1675856728380.png

Son gelen güncellemenin sistem performansını yükselttiği yazıyor.

Yanlış yerdesiniz sitede biraz aşağı inin download kısmı var ona basınız oradan OS kısmından kullandığınız Windows sürümünü seçin ve BIOS yazan yerden en son çıkanı indirin.

Eki Görüntüle 1661156

Son gelen güncellemenin sistem performansını yükselttiği yazıyor.
Yok hocam gördüm aşağıdaki download kısmını 6.0 veya 6.1 versiyonlarının güncellemesi değişiyor mu demek istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı