BIOSTAR B550MT alınır mı?

Bütçe
3000-4000

SaBenKel

Decapat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti-Gazimağusa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V17.2
Meslek
Yazılım ve Web Tasarımı Öğrencisi
RAM
Corsair 16 gb 3000 mhz
İşlemci
5700x
Öncelikle herkese iyi sosylaler. Dün 5700X aldım ve benim MSI A520M a Pro tosladı. USB portları çalışmadı, RAM'in 1 tanesini okudu falan. Onun için bütçe sıkıntısından uyguna B550 anakart alayım diyorum. Fakat Kıbrıs'ta yaşadığımdan bilgisayar dükkanlarında BIOSTAR marka anakartlar var. Bilindik markalar olsa bile 2 katı fiyat istiyorlar. 2.el piyasası ise sıfır fiyatlarıyla aynı. Bu şartlar doğrultusunda sıfır B550MT almak mı yoksa aynı fiyata bilindik marka B450 (PCI-e 4.0 feragat etmeyi göze alarak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi sosylaler. Dün 5700X aldım ve benim MSI A520M a Pro tosladı. USB portları çalışmadı, RAM'in 1 tanesini okudu falan. Onun için bütçe sıkıntısından uyguna B550 anakart alayım diyorum. Fakat Kıbrıs'ta yaşadığımdan bilgisayar dükkanlarında BIOSTAR marka anakartlar var. Bilindik markalar olsa bile 2 katı fiyat istiyorlar. 2.el piyasası ise sıfır fiyatlarıyla aynı. Bu şartlar doğrultusunda sıfır B550MT almak mı yoksa aynı fiyata bilindik marka B450 (PCI-e 4.0 feragat etmeyi göze alarak)

Neden AM5 geçmedin hocam?

BIOSTAR bilinmedik bir marka degil ki alınabilir.

Ben zaten markayı değil modelini soruyorum. Çünkü hiçbir yerden kutu açılımını incelemesini görmedim. Benim A520M-A gibi gitsin istemem. Yoksa BIOSTAR sevdiğim zamanında ekran kartını kullandığım bir markadır.

Ben zaten markayı değil modelini soruyorum. Benim A520M-A gibi gitsin istemem. Yoksa BIOSTAR sevdiğim zamanında ekran kartını kullandığım bir markadır.
Konuyu açan siz değil misiniz ? Yazdığınız mesaja göre cevap yazdım. Alacağınız eskisinden daha iyi ama onunda bozulup bozulmayacagini kimse bilemez.

Konuyu açan siz değil misiniz ? Yazdığınız mesaja göre cevap yazdım. Alacağınız eskisinden daha iyi ama onunda bozulup bozulmayacagini kimse bilemez.
İllaki her parçanın bozulup bozulmayacağını bilemeyiz fakat önceki yazdığım gibi hiçbir yerde incelemesini bulamadım . Onun yerine MH modeli var. Belki tutulmayan modeldir belkide bi kronik sıkıntısı olabilileceğinden öğrenmek istedim. Açtığım konu bunu yansıymıyorsa kusura bakmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı