BIOSTAR B550MT alınır mı?

Bütçe
3500

ArnoldBlender

Centipat
Daha fazla  
BIOSTAR B550MT ya da ASUS Prime A520M-R alınır mı? Daha iyidir dediğiniz bir anakart var mı? İlla AMD anakart olmasına gerek yok Intel'de olur.

Son düzenleme:
B550MT'yi bende araştırıyordum pek kaliteli olmadıgından 3K ya B450M Tomahawk Max aldım 6500XT gibi bir kart kullanmıyorsanız düzgün bir 2. el B450 daha iyidir.

B550MT'yi bende araştırıyordum pek kaliteli olmadıgından 3K ya B450M Tomahawk Max aldım 6500XT gibi bir kart kullanmıyorsanız düzgün bir 2. el B450 daha iyidir.

Ekran kartıyla nasıl bir alakası var hocam? Ekran kartım 1650 şu an PSU değiştikten sonra onu da değişeceğim A750 veya AMD'den bir kart ile.

Hocam sorun olmaz fakat tavsiye etmem illa alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.
Intel ekran kartı alacaksanız en son gördüğüm kadarıyla anakartta resizable bar özelliği olması gerekiyordu ve driverları sıkıntılı diyorlardı şimdi nasıl oldu bilmiyorum. Onun içinde ayrı konu açmanız iyi olur.

Hocam sorun olmaz fakat tavsiye etmem illa alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.
Intel ekran kartı alacaksanız en son gördüğüm kadarıyla anakartta resizable bar özelliği olması gerekiyordu ve driverları sıkıntılı diyorlardı şimdi nasıl oldu bilmiyorum. Onun içinde ayrı konu açmanız iyi olur.

Hocam anakartı 0 alacağım işlemciyi 2.el galiba ona göre işlemci anakart önerir misiniz 2'si için toplam bütçem 6000 ekran kartı alacağım sıra hangisi ucuzsa onu alırım.

Hocam anakartı 0 alacağım işlemciyi 2.el ona göre işlemci anakart önerir misiniz 2'si için toplam bütçem 6 bin lira ekran kartı alacağım sıra hangisi ucuzsa onu alırım illa Intel olmasına gerek yok ama 5000 TL'ye iyi bir kart bence.

6K ya ne alabilirsiniz bilmiyorum konu açmanız iyi olur bu arada anakartı da 2. el düşünmeniz daha mantıklı bu bütçede.

6K ya ne alabilirsiniz bilmiyorum konu açmanız iyi olur bu arada anakartı da 2. el düşünmeniz daha mantıklı bu bütçede.

Hocam neredeyse aynı fiyattalar 0la çok bir şey beklemiyorum zaten 6000 TL'ye ama Ryzen 5 5500 ve i3 12100F var aklımda işlemci olarak sadece anakart şu an önemli olan bir nevi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı