BIOSTAR B550MT vs MSI A520M-A Pro

Bütçe
3500 TL

ardassesı

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, daha önce yaşadığım bir sorundan dolayı anakart değiştireceğim. İki kart arasında yaklaşık 600 TL fiyat farkı var, sizce hangisini tercih etmeliyim? MSI daha ucuz 2700 TL, BIOSTAR da 3300 TL.
Sistem özelliklerimde bu:
RTX 3070 MSI Dual.
R5 5600.
PCI-e 3 SSD.
Arkadaşlar sistemde kullandığım çoğu parça MSI o yüzden MSI tarafına yönelesim geliyor ve BIOSTAR'ı pek duymadım.

BIOS sorunum için profilimden yardım edebilirsiniz.

Herkese merhaba, daha önce yaşadığım bir sorundan dolayı anakart değiştireceğim. İki kart arasında yaklaşık 600 TL fiyat farkı var, sizce hangisini tercih etmeliyim? MSI daha ucuz 2700 TL, BIOSTAR da 3300 TL.
Sistem özelliklerimde bu:
RTX 3070 MSI Dual.
R5 5600.
PCI-e 3 SSD.
Arkadaşlar sistemde kullandığım çoğu parça MSI o yüzden MSI tarafına yönelesim geliyor ve BIOSTAR'ı pek duymadım.

BIOS sorunum için profilimden yardım edebilirsiniz.

MSI'yı tercih etmeni öneririm 👍 fiyatı daha uygun ve sistemindeki diğer MSI parçalarla uyumu daha sorunsuz olur. BIOS desteği ve sürücü güncellemeleri Türkiye'de daha yaygın, çözüm bulmak kolay. BIOSTAR da çalışır ama Türkiye'de kullanıcı deneyimi ve destek daha sınırlı, uzun vadede sürprizlerle karşılaşma ihtimali var. Bu yüzden 600 TL fark olsa bile MSI daha güvenli ve mantıklı seçenek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı