BIOSTAR B650M-Silver alınır mı?

189874

Kilopat
Selam. "BIOSTAR B650M-Silver" marka model anakart alınır mı? Seçenekler şunlar:

ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX anakart.
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart.

Biraz araştırdım yazılımı dandik vb. vs. Diyen olmuş. Gaming.gen.TR'de ASUS satıyorlar ve çakallık yapıyor gibime geldi. GameGaraj'dan alırsam b serisi BIOSTAR alabiliyorum. Emin olamadım. (çakallık kısmı k olan 4500TL'e CSM 4990 TL ama özelleştirmede e CSM için 2K fark ödüyorsunuz)

En önemli kısmını yazmamışım GameGaraj'daki sistem 4070s Gaming'deki 4070. fakat BIOSTAR anakart can sıkar mı?

ÖzellikASUS Prime A620M-E CSMASUS Prime A620M-K
PCIe x1 Sayısı2 adet1 adet
USB (Type-A) Sayısı8 adet6 adet
DisplayPortVar (8k,60hz(DP))Yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım, ancak daha gelmedi sizde mi 4070 Super sistemlere bakıyordunuz, gelince belki inceleme yaparım bende ASUS mevzusunda bunu düşündüm 620 almak istemedim. Merak ettiğim şey bu kartlarda Wi-Fi desteği var mı yoksa illa Ethernet gerekli mi alırken bakmadım ama merak ediyorum.

Ben aldım, ancak daha gelmedi sizde mi 4070 Super sistemlere bakıyordunuz, gelince belki inceleme yaparım bende ASUS mevzusunda bunu düşündüm 620 almak istemedim. Merak ettiğim şey bu kartlarda Wi-Fi desteği var mı yoksa illa Ethernet gerekli mi alırken bakmadım ama merak ediyorum.
Geldikten sonra izlenimlerinizi yazarsaniz cok iyi olur. Evet 4070 Super sistem ariyorum. Palit vardi alamadim suan on siparisli Inno3d 4070s li sistem var. Anakarti Biostar 650m silver mi alayim yoksa 2k daha verip asus prime x670-p csm yukseltsem mi bilemedim.

Ben bunu aldım birkaç güne gelir sanırım 14 Şubat ön sipariş yazıyordu bir tek SSD'yi yükselttim.
Ben ssd kc3000, ram 16x2, anakartı yükseltsem mi bilemiyorum 46k oluyor yükselince. Biostari bilen yok asus prime x670-p csm bu karti da hic bilen yorumlayan bulamadim 2k fazladan vermenin bir anlami yok gibi gorunuyor. Kasa gelince birkac foto atar misiniz rica etsem ?

Tabii ama kasa piyasada bayağı var bildiğim kadarı ile zaten sadece kasa ve PSU ile ilgili inceleme bulabildim.
Kasa psu çok kötü değil bence. İş görür. Anakart gaming.gen.trden sistem alinca daha kötü geliyor diye gamegarajdan sistem toplayacagim. Orada A serisi dp portsuz karta mecbursun 2k fazla odersen ayni kartin dpli versiyonunu alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı