iGame Center yazılımı var RGB'leri kontrol edebiliyorsun evet.
@M3MOAP umarım rahatsız etmiyorum dur. Kartı aldım hakinda bilgilendirmek istedim. Anakart hakkında sorusu olan yazabilir bana. Anakart BIOS'unu kameraya alabilir misin rica etsem. Colorful'un BIOS'ları kısıtlı biraz AM5 BIOS'u konusunda fazla bilgi yok.
Buyurun bu da konusu biraz tartıştık bu anakart hakkında.
@kaggee6 bizzat kullanıyor.
Benim Colorful X570M Gaming frozen anakartımda var fakat görseli inceledim bulamadım Colorful'un anakartlararı hakkında fazla bilgi yok bizzat kullanana sormak daha iyi olacaktır.
DRAM, CPU, VGA, boot LED'leri var, 2. PCI-e X16 yuvasının solunda benimki belki bu anakarttada benzer yerdedir.
iGame Center'de farklı farklı modlarda var. Fan kontrolü, RGB kontorlü bu arada kendim incelemesini de yaptım tadımlık bakmak isterseniz konuyu aşağı bırakıyorum.
Merhaba ben Temmuz'un ortalarında bu anakartı Hepsiburada üzerinden satın aldım ve nasıl, yaşadıklarım konusunda bir inceleme yapmak istedim Colorful hakkında pek kaynak yok en azından AM4 konusuna bir açıklık getirebileceğimi düşünüyorum. Sistemi oluşturmadan önce X3D işlemci hedefliyerek bu...
Biraz daha inceledim ve fpanel pinlerinin üstünde buldum CPU GPU DIMM ve boot olmak üzere 4 adet Debug LED'i var bunlar sürekli yanar benim bildiğim anakartımdada öyle doğrulama açısından anakart sahibini de bekleyebilirsin.
Eki Görüntüle 2355962