quartexh Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj sistemi alacağım anakartını yükselteceğim ama hangisini seçsem bilemedim. Hangi anakartı seçeyim sizce başlıkdakilerden?
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj sistemi alacağım anakartını yükselteceğim ama hangisini seçsem bilemedim. Hangi anakartı seçeyim sizce başlıkdakilerden?
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 ASUS B650M-R alıp fazladan kalan 1700 TL yi BitFenix Sıvı Soğutucuya harca bence aynı sistem şuan bende var mevcut soğutucu işini yapıyor fakat BitFenix olsa daha uzun vadeli olur yeni işlemciler için Artı 0 Eksi
ASUS B650M-R alıp fazladan kalan 1700 TL yi BitFenix Sıvı Soğutucuya harca bence aynı sistem şuan bende var mevcut soğutucu işini yapıyor fakat BitFenix olsa daha uzun vadeli olur yeni işlemciler için
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.792 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 7500f için B650 fazlasıyla yeterli olacaktır, artanı arkadaşın dediği gibi soğutmaya verin veya kasayı 850w seçin. Artı 0 Eksi
7500f için B650 fazlasıyla yeterli olacaktır, artanı arkadaşın dediği gibi soğutmaya verin veya kasayı 850w seçin.
KS KS quartexh Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #4 Mehmet Arda0 dedi: ASUS B650M-R alıp fazladan kalan 1700 TL yi BitFenix Sıvı Soğutucuya harca bence aynı sistem şuan bende var mevcut soğutucu işini yapıyor fakat BitFenix olsa daha uzun vadeli olur yeni işlemciler için Genişletmek için tıkla... soğutma alıcam sıvı soğutma sevmiyorum onun yerine hava soğutucu daha güzel bana göre, o yüzden belki işlemciyi yükseltirim belki Iwatani Naofumi dedi: 7500f için B650 fazlasıyla yeterli olacaktır, artanı arkadaşın dediği gibi soğutmaya verin veya kasayı 850w seçin. Genişletmek için tıkla... 850w fazla olur bence gereksiz soğutma alıcam zaten hava soğutma daha iyi bence Artı 0 Eksi
Mehmet Arda0 dedi: ASUS B650M-R alıp fazladan kalan 1700 TL yi BitFenix Sıvı Soğutucuya harca bence aynı sistem şuan bende var mevcut soğutucu işini yapıyor fakat BitFenix olsa daha uzun vadeli olur yeni işlemciler için Genişletmek için tıkla... soğutma alıcam sıvı soğutma sevmiyorum onun yerine hava soğutucu daha güzel bana göre, o yüzden belki işlemciyi yükseltirim belki Iwatani Naofumi dedi: 7500f için B650 fazlasıyla yeterli olacaktır, artanı arkadaşın dediği gibi soğutmaya verin veya kasayı 850w seçin. Genişletmek için tıkla... 850w fazla olur bence gereksiz soğutma alıcam zaten hava soğutma daha iyi bence
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.792 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 quartexh dedi: soğutma alıcam sıvı soğutma sevmiyorum onun yerine hava soğutucu daha güzel bana göre, o yüzden belki işlemciyi yükseltirim belki 850w fazla olur bence gereksiz soğutma alıcam zaten hava soğutma daha iyi bence Genişletmek için tıkla... Yani evet bu sistemdeki sıvı soğutmalara kıyasla hava soğutma daha iyi olur, 850w önerme sebebim ileride 9070 XT,5070ti veya 5070 Süper yükseltmesi yaparsanız diye. +500TL ufak bir miktar günümüzde. Artı 0 Eksi
quartexh dedi: soğutma alıcam sıvı soğutma sevmiyorum onun yerine hava soğutucu daha güzel bana göre, o yüzden belki işlemciyi yükseltirim belki 850w fazla olur bence gereksiz soğutma alıcam zaten hava soğutma daha iyi bence Genişletmek için tıkla... Yani evet bu sistemdeki sıvı soğutmalara kıyasla hava soğutma daha iyi olur, 850w önerme sebebim ileride 9070 XT,5070ti veya 5070 Süper yükseltmesi yaparsanız diye. +500TL ufak bir miktar günümüzde.