0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Arkadaşlar anakartımı nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Anakart markası BIOSTAR A320mh. Dosya Ekleri anakarrttt.PNG 41 KB · Görüntüleme: 73
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 22 Mart 2021 #2 Hocam bilgisayar üreticinizin sayfasından indireceksiniz.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 22 Mart 2021 #3 BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net
BIOS Güncelleme Rehberi BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerinde www.technopat.net
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Mart 2021 #4 246941 dedi: Bunu indirin. Flash belleğe atın. Sonra bilgisayar açılırken art arda DEL tuşuna basın. Açılan menüde BIOS-Flasher Utility kısmından dosyayı seçin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kolay gelsin. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Eki Görüntüle 884824 Genişletmek için tıkla... Benzer şekilde yapılabilir.
246941 dedi: Bunu indirin. Flash belleğe atın. Sonra bilgisayar açılırken art arda DEL tuşuna basın. Açılan menüde BIOS-Flasher Utility kısmından dosyayı seçin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kolay gelsin. Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw Eki Görüntüle 884824 Genişletmek için tıkla... Benzer şekilde yapılabilir.
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #5 Mr Cabbar dedi: Hocam bilgisayar üreticinizin sayfasından indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama hangisini indireceğimi bilmiyorum.
Mr Cabbar dedi: Hocam bilgisayar üreticinizin sayfasından indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama hangisini indireceğimi bilmiyorum.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 23 Mart 2021 #6 0x91 dedi: Evet ama hangisini indireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En güncelini indirmeniz daha iyi olacaktır.
0x91 dedi: Evet ama hangisini indireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En güncelini indirmeniz daha iyi olacaktır.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 23 Mart 2021 #7 Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw
Best Gaming Motherboards Recommend, Computer Components Manufacturers Best gaming motherboards recommend - BIOSTAR. Computer components manufacturers provide INTEL AMD sockets, various INTEL motherboards, etc. www.biostar.com.tw