BIOSTAR G31-M7 sisteme ekran kartı önerisi

AhmetBlc

Centipat
Daha fazla  
BIOSTAR G31-M7'te S775 Intel (G31) anakartın yeşil versiyonuna sahibim. Hangi ekran kartlarını destekler ve bu anakart için en iyi ekran kartı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm ekran kartlarını destekler knk islemcini söylersen iyi performans vericek kartı daha rahat açıklayabilirim

Çok teşekkür ederim, darboğaz yaparmı ?

Çok teşekkür ederim, darboğaz yapar mı?

Hocam öncelikle Q serisi bir islemci almanizi öneririm arkadaş atmış ama o çok tuzlu Q6600 Q8200 Q8300 falan bulabilirsiniz 2. elde 100-150 TL'ye daha sonra o ekran kartı olur olmasına da verdiğin fiyata değer mi bilmiyorum aynı fiyata 2. elde tertemiz R7 370 alabilirsin darboğaz yapar mı onu bilmiyorum işte ama Q serisi bir islemci GT 1030 ile darboğaz yapmaz o kesin yine de yapmiyorsa onerim R7 370 2. el olur.

hocam öncelikle eline sağlık yardım ettiğin için. Bir sorum olacak 9800 gt güzel olurmu bu sisteme arkadaşta var ucuza ondan alırım

Hocam öncelikle eline sağlık yardım ettiğin için. Bir sorum olacak 9800 GT güzel olur mu bu sisteme arkadaşta var ucuza ondan alırım.

Olabilir ama eski ne oynamak için kullanacagina bağlı mesela Valorant oynayamazsın desteklemiyor GTA 5 offline oynatiyor LoL CS benzeri eski tip DX 11 istemeyen oyunları oynatir ama çok eski ya elinde kalır 1 sene sonra bence güncel al derim ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…