Biostar G31D-M7 anakartın GT 710 uyumu

Sizce hangi ekran kartı ?

• GIGABAYT GV-N710D3-1GL \GT710

Oy: 0 0,0%
  • MSI 2GD3H LP \GT710

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
Ben multimedia amaçlı bi sistem topladım ve kafama takılan tek şey ekran kartı. Topladığım bilgisayarı çoklu ekran ile ve televizyona bağlayarak kullanmak istediğimden Geforce GT710 giriş seviyesindeki ekran kartını tercih ettim. Ama piyasada fiyatları ararken hem Gigabyte'ın hemde MSI'ın modellerini gördüm. MSI'da pasif soğutucu ve overclock özelliği sunuyor. Gigabyte'da ise küçük bir fan ile desteklenip ısınma sorununu ortadan kaldırıyor. Ancak overclock özelliğini kapatıyor.GT710 inceleme videosundaki gibi MSI markasını almış olsaydım artı bir kasa içi fanıda alma ihtiyacı duyacaktım. Gigabyte marka almaya karar vermiştim ki teknik ozelliklerinde "Support PCI Express 2.0 x8 bus interface" yazıyor. Başlıkta da gördüğünüz anakarta uyumu hakkında nasıl bir şey olur. İşlemcim de : Intel® Core™2 Duo E8600 şimdiden her turlu yardımınız için teşekkür ederim ☺☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı