Çayçek Hectopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 3 6 Temmuz 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, bende Biostar Group H55 HD anakart var. Format için Boot menüsüne girmem gerek fakat her şeyi denedim, giremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
Merhaba arkadaşlar, bende Biostar Group H55 HD anakart var. Format için Boot menüsüne girmem gerek fakat her şeyi denedim, giremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #2 Bazen UEFI açık oldugu zaman BIOS a girmeyebiliyor. Anakart pilini cıkart resetle anakart ı sonra tekrar dene.
Bazen UEFI açık oldugu zaman BIOS a girmeyebiliyor. Anakart pilini cıkart resetle anakart ı sonra tekrar dene.
KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #3 Manic Depressive dedi: Bazen UEFI açık oldugu zaman BIOS a girmeyebiliyor. Anakart pilini cıkart resetle anakart ı sonra tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Peki boot menüsüne nasıl geçebilirim delete tuşu ile bios menüsüne gidiyorum boot menüsüne bir türlü olaşamadım
Manic Depressive dedi: Bazen UEFI açık oldugu zaman BIOS a girmeyebiliyor. Anakart pilini cıkart resetle anakart ı sonra tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Peki boot menüsüne nasıl geçebilirim delete tuşu ile bios menüsüne gidiyorum boot menüsüne bir türlü olaşamadım
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2018 #4 Her reset attığında F Tuslarının hepsini sırayla dene.