antikahraman Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 33 11 Temmuz 2018 #1 Biostar H110MHC Anakart alacağım. GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Single Ram Bu RAM, anakarta uyumlu mudur?
Biostar H110MHC Anakart alacağım. GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Single Ram Bu RAM, anakarta uyumlu mudur?
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #2 Uyumludur Anakart 2400Mhz ram e kadar destekliyor.
antikahraman Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 33 11 Temmuz 2018 #3 SafakDoruk dedi: Uyumludur Anakart 2400Mhz ram e kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Marka ve modelin uyumluluğa etkisi yok mu?
SafakDoruk dedi: Uyumludur Anakart 2400Mhz ram e kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Marka ve modelin uyumluluğa etkisi yok mu?
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #4 antikahraman dedi: Marka ve modelin uyumluluğa etkisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım ?
antikahraman dedi: Marka ve modelin uyumluluğa etkisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım ?
antikahraman Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 33 11 Temmuz 2018 #5 SafakDoruk dedi: Nasıl yani anlamadım ? Genişletmek için tıkla... G.skill RipjawsV (marka/model) olmasının uyumluluğa bir etkisi oluyor mu?
SafakDoruk dedi: Nasıl yani anlamadım ? Genişletmek için tıkla... G.skill RipjawsV (marka/model) olmasının uyumluluğa bir etkisi oluyor mu?
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #6 antikahraman dedi: G.skill RipjawsV (marka/model) olmasının uyumluluğa bir etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ram den bahsediyorsunuz herhangi bir problem olmaz.
antikahraman dedi: G.skill RipjawsV (marka/model) olmasının uyumluluğa bir etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ram den bahsediyorsunuz herhangi bir problem olmaz.
antikahraman Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 33 11 Temmuz 2018 #7 SafakDoruk dedi: Ram den bahsediyorsunuz herhangi bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler, iyi geceler.
SafakDoruk dedi: Ram den bahsediyorsunuz herhangi bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler, iyi geceler.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #8 antikahraman dedi: Cevaplarınız için teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sağolun sizede hayırlı geceler.
antikahraman dedi: Cevaplarınız için teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sağolun sizede hayırlı geceler.