BIOSTAR H310MHP Windows 7 kurulmuyor

298842

Hectopat
Merhabalar, yaşadığım bir sorunda sizden yardım almak istiyorum. Yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 7 kurmak istiyorum. Fakat Windows 7 USB'mi takıp Boot menüden o USB'yi seçip bilgisayarı çalıştırdığımda bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Aynı USB ile başka bir bilgisayara format atıyorum ama bu bilgisayarımda olmuyor. Ayrıca bilgisayara Windows 8 ve Windows 10 kurabiliyorum. BIOS menüden Legacy'i seçiyorum. Sistemim, markaları ve modelleri ile şu şekilde:

• Intel Core i3-9100F 3.60 GHz 4 çekirdek 6MB 1151P V2 14nm işlemci.
• BIOSTAR H310MHP 2666MHz(OC) 1151P V2 mATX anakart.
• GeIL 8 GB Evo Spear AMD Edition 3000MHz CL16 DDR4 RAM.
• PowerColor Red Dragon RX570 4 GB 256Bit GDDR5 ekran kartı.
• GeIL 256 GB zenith R3 okuma 550 MB-yazma 490 MB SATA SSD.
• Ranker virgo RGB tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa.
• Power Boost 550W Fury 80+ güç kaynağı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

USB'ye UEFI olarak mı yazdırıyorsunuz? Eğer öyleyse Legacy seçmeyin. Bu arada o sisteme W7 kurmak hakaret gibi bir şey ama siz bilirsiniz.

USB'ye UEFI olarak mı yazdırıyorsunuz? Eğer öyleyse Legacy seçmeyin. Bu arada o sisteme W7 kurmak hakaret gibi bir şey ama siz bilirsiniz.
UEFİ olarak'da yazsam olmuyor hiç bir şekilde. Sanırım anakart destekli değilmiş.

Tam olarak bilmiyorum ama sanki yeni sistemlerin biosuyla uyumlu olsun diye kurulum ekranını Windows 8'inkine çevrilmiş Windows 7 ISO'ları vardı. Hazır ISO'larda vardı. Nasıl kendin yapacağını falanda anlatılıyordu. Bir Google'dan bakın isterseniz.

Çözüldü mü, bende de aynı sıkıntı var. Aynı anakarta ben de Windows 7 kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…