Yanlisim olabilir ama m2 ve ssd arasinda cok fark yok gerek varmi o kadar para vermesineM.2 almanız daha iyi.
Kapasitesi düşük olsun ama M.2 olsun![]()
Günlük kullanımda gerek yok.Yanlisim olabilir ama m2 ve ssd arasinda cok fark yok gerek varmi o kadar para vermesine
Nasıl yok? Kaç kat hız farkı var ve fiyat farkı da çok yok aralarında.Yanlisim olabilir ama m2 ve ssd arasinda cok fark yok gerek varmi o kadar para vermesine
Bir test izlemistim hdd ssd m2 arasindaki fark diye o videoya gore yorum yapmistimNasıl yok? Kaç kat hız farkı var ve fiyat farkı da çok yok aralarında.
50-100 lira fark için neden 1500-2000 MB/sn olan diski almak varken 500 MB/sn hız olan disk alınsın?
M.2 : Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeArkadaşlar BIOSTAR H410M-H anakartım var. Şu an 250 GB'lik Samsung SATA SSD'im var bir tane daha alacağım hangi SSD'yi tercih etmeliyim ve SATA mı M.2 mi olmalı?
Bütçe maksimum 700 TL.
Bir test izlemistim hdd ssd m2 arasindaki fark diye o videoya gore yorum yapmistim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.