Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Neo 5T10-1650S | Game Garaj ben bu sistemi böyle özelleştirerek aldım anakartta M.2 girişi var diye mhg modelini seçtim M.2 girişi var mı? Ve SSD de kronik sorun var mı? Dosya Ekleri Screenshot_2021-08-31-00-44-37-369_com.opera.gx.jpg 54 KB · Görüntüleme: 59
Neo 5T10-1650S | Game Garaj ben bu sistemi böyle özelleştirerek aldım anakartta M.2 girişi var diye mhg modelini seçtim M.2 girişi var mı? Ve SSD de kronik sorun var mı?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 31 Ağustos 2021 #11 Xapreas dedi: Kronik sorunu mu var? Genişletmek için tıkla... Amerika merkezli ve taivanda üretim yapan bir marka olmasına rağmen SSD'yi pek tuturamadılar. Çok şikayet okuyoruz. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Kronik sorunu mu var? Genişletmek için tıkla... Amerika merkezli ve taivanda üretim yapan bir marka olmasına rağmen SSD'yi pek tuturamadılar. Çok şikayet okuyoruz.
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #12 zeki1981 dedi: Amerika merkezli ve taivanda üretim yapan bir marka olmasına rağmen SSD'yi pek tuturamadılar. Çok şikayet okuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var biliyor musunuz ? Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Amerika merkezli ve taivanda üretim yapan bir marka olmasına rağmen SSD'yi pek tuturamadılar. Çok şikayet okuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunları var biliyor musunuz ?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #13 Xapreas dedi: Ne gibi sorunları var biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Isınma, hız ve sağlık düşmesi sorunları vardı hatırladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Ne gibi sorunları var biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Isınma, hız ve sağlık düşmesi sorunları vardı hatırladığım kadarıyla.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 31 Ağustos 2021 #14 Xapreas dedi: Ne gibi sorunları var biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüsü ve bellek çipleri sorunlu bu sebeple ani hız düşüşleri ve ömür kısalması ısınma gibi sorunlar okudum. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Ne gibi sorunları var biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kontrolcüsü ve bellek çipleri sorunlu bu sebeple ani hız düşüşleri ve ömür kısalması ısınma gibi sorunlar okudum.
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #15 Rivadex dedi: Isınma, hız ve sağlık düşmesi sorunları vardı hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Kontrolcüsü ve bellek çipleri sorunlu bu sebeple ani hız düşüşleri ve ömür kısalması ısınma gibi sorunlar okudum. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Isınma, hız ve sağlık düşmesi sorunları vardı hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Kontrolcüsü ve bellek çipleri sorunlu bu sebeple ani hız düşüşleri ve ömür kısalması ısınma gibi sorunlar okudum. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam teşekkür ederim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 31 Ağustos 2021 #16 Xapreas dedi: Hmm tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim başka sorun yoksa konuyu çözüldü olarak raporlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Hmm tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim başka sorun yoksa konuyu çözüldü olarak raporlayabilirsin.