BIOSTAR H610 anakart sorun çıkartır mı?

Tahadurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GameGaraj'dan RX6600, 12100F, H610 DK150 white joguar 650 watt PSU olarak sistem aldım. Diğer parçalarda sıkıntı yok ama BIOSTAR anakart olarak bazı kesim güzel eski bir marka kaç yıldır kullandım derken bir kesim kotu, ekmek gibi kalitesi vb ifade kullanmış. Sormak istedim bu anakart kötü mü? ASUS yapamadım param yetmedi onun yerine PSU yükseltmek daha mantıklı geldi.

Pek kaliteli olmadığı doğru ancak sıkıntı çıkarmaz. Sistemi ne kadara aldınız acaba?

Alırken kaç siteye baktım en ucuz muadil buydu şaka gibi gerçekten aldıktan sonra 9.999 10.999 gibi fiyatlarda videolar atildi siparişi iptalde edemedim.

Alırken kaç siteye baktım en ucuz 6600 hazır sistem buna geliyordu bütçem az olduğundan aldım 3-4 saat sonra 2-3 tane 6600 sistem videosu geldi 9.999 10.999 gibi fiyatlara iade edemedim mecbur bunu aldık ama önemli değil ileride ASUS H610 alırım büyük ihtimal. Ya da direk işlemci + anakart geliştiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken kaç siteye baktım en ucuz 6600 hazır sistem buna geliyordu bütçem az olduğundan aldım 3-4 saat sonra 2-3 tane 6600 sistem videosu geldi 9.999 10.999 gibi fiyatlara iade edemedim mecbur bunu aldık ama önemli değil ileride ASUS H610 alırım büyük ihtimal. Ya da direk işlemci + anakart geliştiririm.

Anakart değiştirmek gereksiz bir masraf olur. Gayet yeterli sistemine. Direkt işlemci yükseltsen de olur anakarta uygunsa.

Anakartını değiştirmeye gerek yok hocam. Zaten h610 lar overclock falan desteklemiyor anakartı zorlayacak bir olay yok. İşlemci değişimi yaparsınız. İ5 12400F gibi.

Anakart değiştirmek gereksiz bir masraf olur. Gayet yeterli sistemine. Direkt işlemci yükseltsen de olur anakarta uygunsa.

Teşsekkur ederim hocam benim de içim rahat etmiyordu anakartı Izoly Turbox gibi dandik bir şey sanıyordum.

Anakartını değiştirmeye gerek yok hocam. Zaten H610'lar overclock falan desteklemiyor anakartı zorlayacak bir olay yok. İşlemci değişimi yaparsınız. i5 12400F gibi.

Tessekur ederim hocam büyük ihtimal yaparsam bunu Düşüncem.

Merhaba, GameGaraj'dan RX6600, 12100F, H610 DK150 white joguar 650 watt PSU olarak sistem aldım. Diğer parçalarda sıkıntı yok ama BIOSTAR anakart olarak bazı kesim güzel eski bir marka kaç yıldır kullandım derken bir kesim kotu, ekmek gibi kalitesi vb ifade kullanmış. Sormak istedim bu anakart kötü mü? ASUS yapamadım param yetmedi onun yerine PSU yükseltmek daha mantıklı geldi.

İçini ferah tut BIOSTAR da büyük Tayvan'lı üreticilerden biridir gayet de sağlam ve güzel ürünleri vardır. Turbox elsa seclife gibi noname markalarla yanyama dahi tutulamaz kesinlikle değiştirmenizi gerektiren bir durum söz konusu degil BIOSTAR eski ve köklü firmalardan biri Mali olarak sorunlar yaşadığı için küçülmeye gitmişti sonrasinda büyük yatırımlar aldi ve şu an aramizda içiniz rahat olsun gayet güzel sisteminiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı