Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Anakartı değiştirdim. İnterneti artık görmüyor. Format attım gene görmedi. Ne yapmam gerekiyor? BIOSTAR H610MH 6.1. Windows 10. Rietrâ dedi: Anakartı değiştirdim. İnterneti artık görmüyor. Format attım gene görmedi. Ne yapmam gerekiyor? BIOSTAR H610MH 6.1. Windows 10. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20240410_141749.jpg 87,9 KB · Görüntüleme: 36
Anakartı değiştirdim. İnterneti artık görmüyor. Format attım gene görmedi. Ne yapmam gerekiyor? BIOSTAR H610MH 6.1. Windows 10. Rietrâ dedi: Anakartı değiştirdim. İnterneti artık görmüyor. Format attım gene görmedi. Ne yapmam gerekiyor? BIOSTAR H610MH 6.1. Windows 10. Genişletmek için tıkla...
Çözüm Ş Ş Şahino 10 Nisan 2024 Rietrâ dedi: Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım Genişletmek için tıkla... Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin.
Rietrâ dedi: Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım Genişletmek için tıkla... Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin.
KS KS Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 Şahino dedi: Telefondan USB ile internet paylaşımı yapın . Genişletmek için tıkla... Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Telefondan USB ile internet paylaşımı yapın . Genişletmek için tıkla... Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #12 Rietrâ dedi: Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım Genişletmek için tıkla... Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin. Artı 0 Eksi Çözüm
Rietrâ dedi: Telefonu takınca fotoğraf ve dosya aktarımı seçeneği geliyor. Nası internet paylaşacağım Genişletmek için tıkla... Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin.
KS KS Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #13 Şahino dedi: Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkğr ediyorum. İntetneti bağladığımda güncelleme yaparak sorunu çözdüm. Hayırlı bayramlar Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Ayarlar>kişisel bağlantı noktası (hotspot)>USB ile internet paylaşımı aktif hala getirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkğr ediyorum. İntetneti bağladığımda güncelleme yaparak sorunu çözdüm. Hayırlı bayramlar
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #14 Rietrâ dedi: Teşekkğr ediyorum. İntetneti bağladığımda güncelleme yaparak sorunu çözdüm. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı bayramlar çözüm işaretleyebilir misiniz rica etsem? Artı 0 Eksi
Rietrâ dedi: Teşekkğr ediyorum. İntetneti bağladığımda güncelleme yaparak sorunu çözdüm. Hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı bayramlar çözüm işaretleyebilir misiniz rica etsem?
KS KS Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #15 Şahino dedi: Hayırlı bayramlar çözüm işaretleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... İşaretledim. Olmamış mı? Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Hayırlı bayramlar çözüm işaretleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... İşaretledim. Olmamış mı?