S Sydoline Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 83 10 Kasım 2019 #1 Uyumlu mudur? Değilse oyun için önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır? Anakartım biraz eski olduğu için çok bilgi bulamadım internette.
Uyumlu mudur? Değilse oyun için önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır? Anakartım biraz eski olduğu için çok bilgi bulamadım internette.
Çözüm TheKiller44 10 Kasım 2019 AMD Phenom II/Athlon II/Sempron Tür işlemcilerini desteklemekte hocam. Dediğiniz işlemci AM/3 slotunu kullanıyor ve anakartınız bunu da destekliyor.
AMD Phenom II/Athlon II/Sempron Tür işlemcilerini desteklemekte hocam. Dediğiniz işlemci AM/3 slotunu kullanıyor ve anakartınız bunu da destekliyor.
TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #2 AMD Phenom II/Athlon II/Sempron Tür işlemcilerini desteklemekte hocam. Dediğiniz işlemci AM/3 slotunu kullanıyor ve anakartınız bunu da destekliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
AMD Phenom II/Athlon II/Sempron Tür işlemcilerini desteklemekte hocam. Dediğiniz işlemci AM/3 slotunu kullanıyor ve anakartınız bunu da destekliyor.