Biostar N68S3 Anakarta Ekran Kartı Takmak

cNctv

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi benim PC'im şöyle, AMD Athlon XII 3.00 GHz, Biostar n68s3 anakart, 2 GB RAM, 500 GB HDD, 512 MB nvidia geforce 7025 ekran kartı olan bir sistem. Ben bu sistemde oyun oynamıyorum çünkü çok kasıyor. Düşüncem ekran kartı alıp takmak. Bu sizce nasıl bir şey olur, faydası olur mu? Acil yardımlarınızı bekliyorum ya da uygun fiyata güzel sistem varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ve Recep bey. Benim sistemim hem eski hem de düşük bi sistem. Ben bu PC'de oyun oynuyorum ama düşük oyunlar oynuyorum. Oyun oynamayı çok seviyorum ama istediğim oyunları oynayamıyorum. Sistemdeki ekran kartı anakarta bağlı olduğu için performans alamıyorum. Ekran kartını değiştirip orta seviye bir ekran kartı taksam (GT 730 gibi) aynı şey mi olur yoksa performans alırmıyım? Daha iyi bi sistem dizdim ama maddi durumum iyi olmadığı için alamadım. Bana bu konuda bi yardım edin ekran kartı veya sistem tavsiyeleri söyleyin lütfen.
Sistem özelliklerim:
  • Biostar n68s3 anakart
  • Amd athlon x2 3.00 Ghz işlemci
  • Nvidia geforce 7025 512 mb ekran kartı
  • 2gb ram
  • 500 gb hdd
Saygılarımı sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…