Arkadaşlar selam. 10400F ve RX 550 sistem topluyorum. Sadece ekran kartı kaldı ve alttaki kartı almayı düşünüyorum. BIOSTAR markası nasıldır? 50 lira daha fazla verip Sapphire alınır mı yoksa BIOSTAR yeterli midir?
Özellikle son zamanlarda 1000 lira civarı ekran kartlarına giderek artan rağbet RX 550 gibi kartları ön plana çıkarmaya başladı. Ben de onlara öneri için baktıkça aralarındaki fark giderek daha çok dikkatimi çekmeye başladı ve şu an buradayız. Burada birkaç sık sorulan soruya cevap verip...
Özellikle son zamanlarda 1000 lira civarı ekran kartlarına giderek artan rağbet RX 550 gibi kartları ön plana çıkarmaya başladı. Ben de onlara öneri için baktıkça aralarındaki fark giderek daha çok dikkatimi çekmeye başladı ve şu an buradayız. Burada birkaç sık sorulan soruya cevap verip...
Alınmaz abi almayın. Ben aldım aralıksız her oyunda +93 dereceyi görüyor ve PC shutdown oluyor şu an iade ediyorum hatta. BIOSTAR 2 GB 128Bit. Yani öbür markalara göre bu kadar ucuz olmasına şaşmamalı beş para etmez bir ürün.20 yıllık bir oyunda denedim +90 ları gördü yemin ediyorum.
Alınmaz abi almayın. Ben aldım aralıksız her oyunda +93 dereceyi görüyor ve PC shutdown oluyor şu an iade ediyorum hatta. BIOSTAR 2 GB 128Bit. Yani öbür markalara göre bu kadar ucuz olmasına şaşmamalı beş para etmez bir ürün. 20 yıllık bir oyunda denedim +90ları gördü yemin ediyorum.
Bende 51 derece görürken onda 93 derece görmesi normal mi? Olabilecek şey vardır olmayacak şey vardır? 20 yıllık oyun test ettim 93 derece diyor nerede kullanıyorsun maden yatağında mı?