aquamarine097 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Merhabalar ben bir PC almayı düşünüyordum ve şunu buldum: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bilgisayar güzel gözüküyor ama ekran kartı ve anakart'ın markasını ilk defa duydum. Güvenilir bir marka mıdır bu sistem alınır mı? (Crysis remastered oynatır mı?)
Merhabalar ben bir PC almayı düşünüyordum ve şunu buldum: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bilgisayar güzel gözüküyor ama ekran kartı ve anakart'ın markasını ilk defa duydum. Güvenilir bir marka mıdır bu sistem alınır mı? (Crysis remastered oynatır mı?)
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #2 Alınmaz, az çıkıp şunu alın en azından. İleride PSU değiştirmek lazım ama. Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
Alınmaz, az çıkıp şunu alın en azından. İleride PSU değiştirmek lazım ama. Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
aquamarine097 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Slippin Jimmy0 dedi: Alınmaz, az çıkıp şunu alın en azından. İleride PSU değiştirmek lazım ama. Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Site güvenli midir?
Slippin Jimmy0 dedi: Alınmaz, az çıkıp şunu alın en azından. İleride PSU değiştirmek lazım ama. Mert Bayantemur – PCK1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3050 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Site güvenli midir?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #4 aquamarine097 dedi: Site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.